Heerlijk lam

Ik was op zoek naar iets groots voor Pasen, en eigenlijk had ik al iets in mijn hoofd toen ik dat bedacht. Ik heb veel recepten bekeken en gewogen. Uiteindelijk is het toch mijn eerste keuze geworden, maar dan iets anders. Mijn idee was een gebraden lamsbout, met bot, in de oven.
Maar toen kwam ik het recept van Jamie Oliver tegen van Gevulde Italiaanse Lamsbout, een prachtig recept waar ik ook nog een stukje creativiteit in kwijt kan. Het water liep mij in de mond bij het lezen van dit recept. Helaas kan ik pas op eerste Paasdag vertellen hoe deze bout gesmaakt heeft. Het recept zal ik alvast toevoegen met de foto’s (van Jamie Oliver).

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
image_print
Dit bericht is geplaatst in Van over de grens, Vlees met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.