Kippesto à la Montignac

Vandaag kreeg ik een reactie van een lezeres over mijn Montignac-recepten, toch is het echt toeval dat ik vanavond dit gerecht op tafel heb gezet. Ik heb deze kippesto al vaker gemaakt en ben daarbij geïnspireerd door de’ kip met pesto van Albert Hein’. Een tijd geleden wilde ik makkelijk koken en kocht ik een bakje van deze kip met pesto, zo in de oven en klaar. De smaak beviel me wel, dus heb ik geprobeerd het recept te ontleden, met dit als resultaat. Afgezien van het feit dat ik eigenlijk niet zo’n voorstander ben van ‘kant en klaar’ eten, is het zelf maken gewoon veel leuker! Helemaal als je nagenoeg hetzelfde, zo niet een smakelijkere variant kunt maken.

De truc zit h’m uiteraard in de juiste ingrediënten maar ook in de bereidingswijze. Omdat dit recept uitgaat van kipfilet, moet het recept zachtjes in de oven garen. Hierdoor droogt het niet uit en blijft het geheel sappig. Bovendien voorkom je aangebrande kaas. Malse sperzieboontjes gaan goed samen met de kippesto. Voor niet-lijners is een schepje aardappelpuree heel smakelijk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
image_print
Dit bericht is geplaatst in Dieet, Gevogelte, Montignac. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Kippesto à la Montignac

  1. marion schreef:

    Inderdaad de quiche was heerlijk vooral de bodem, veel lekkerder dan van bladerdeeg. Als ik weer thuis ben mag je er weer een maken met zo´n lekkere salade met dressing. Ziekenhuiseten is niet je dat. Dus El ik hou me aanbevolen. Liefs Marion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.