Contact

Even een kleine post: ik heb aan mijn blog-menu een item “contact” toegevoegd. Hiermee kan iedereen mij een vraag stellen. Uiteraard blijft de mogelijkheid van ‘comment’ bij de blogs en recepten ook bestaan, maar is de vraag iets algemener dan is het contactformulier een prima uitkomst. Zijn het interessante vragen en denk ik dat er een nieuw blog-item in zit, dan zal ik dit publiceren op de site.

Neem nou de vraag van mijn zus, wat te doen met gevulde pasta; enkele dagen geleden heb ik daar in een blog over geschreven. En zo stelde zij mij vandaag de vraag over mijn kervelsoep.

De bewuste kervelsoep stond met Pasen 1991 voor het eerst op ons menu. Ook met Kerst van dat zelfde jaar bleek de soep een succes. Een heel simpel Hollands recept (met een Franse twist) maar de soep gooit altijd hoge ogen bij een dinertje voor vrienden. De combinatie kervel en Pernod is het verrassingseffect en zelfs de balletjes zijn bijzonder. Dus niet zo maar ‘soep met ballen’.

Met dank aan mijn zus: vanaf heden is de kervelsoep met Pernod opgenomen in de rubriek recepten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
image_print
Dit bericht is geplaatst in Montignac, Soep. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.