De smaak van zon

Gisteren zaten we nog achter een bord hutspot met rookworst, vandaag had ik behoefte aan een maaltijd die mij het gevoel van zon en zomer zou geven. Pasta met een mooie rode saus gevuld met gehaktballetjes is niet een echt wintergerecht, althans naar Nederlandse begrippen, maar rond de Middellandse zee weten ze wel beter. Niet alleen een heel smakelijk maar ook heel simpel gerecht, vooral als je runderburgers gebruikt voor de gehaktballetjes. Slechts 1 klein rood pepertje geeft net voldoende pit om je lekker te verwarmen. Puur de smaak van de zon op een koude winterse dag.

  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
image_print
Dit bericht is geplaatst in Pasta & Noedels met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.