Half kant-en-klaar

Dat je niet altijd uren in de keuken hoeft te staan en evengoed iets lekkers op tafel kunt zetten, is bekend. Dat je dit ook met kant en klare producten kunt doen is ook bekend, maar geeft niet altijd het smakelijkste resultaat. Ik ga dan ook meestal voor de eigen maaksels, maar soms wil ik een uitzondering maken. Zo zijn bijvoorbeeld bij Albert Hein de pastasausen uit het verskoelvak prima te gebruiken als je eens wat minder tijd hebt of gewoon geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Pasta met gehaktballetjes in spinazie-ricottasaus  (uiteraard heb ik ook een zelfmaak recept van deze saus op de site staan) is zo’n half kant-en-klaar recept. Uitgaande van een bakje spinazie-rocottasaus, gaan er grof gesneden groenten en kleine gehaktballetjes door, Italiaans gekruid. Ik heb dit keer een pasta van durum tarwe genomen, voor een lekkere stevige bite. Tot slot wat geraspte parmezaan, en klaar!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
image_print
Dit bericht is geplaatst in Pasta & Noedels met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.