Oosters tintje

Traditioneel Thais, Indisch of Chinees eten kan heel uitgebreid zijn en veel voorbereiding vergen. Tegenwoordig zijn er in de supermarkt allerlei snelle ‘wok’ ingrediënten te koop die ons eten toch net dat Oosterse tintje geven, zonder uren lang in de keuken te hebben gestaan – iets wat je je gasten natuurlijk niet hoeft te verklappen.

Zo heb ik mij vandaag laten verleiden tot woknoedels. Deze noedels komen uit Thailand; althans het recept, Conimex maakt ze natuurlijk in de keuken van Unilever. Het gebruik is erg makkelijk: twee minuten koken in water, daarna afgieten en verder wokken met andere ingrediënten tot een totaal gerecht.

Omdat de noedels Thais zijn, ga ik er Thaise viskoekjes bij maken. De noedels worden gewokt met groenten en woksaus. Het resultaat: een lichte, smakelijke en snelle maaltijd met een Oosters tintje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
image_print
Dit bericht is geplaatst in Pasta & Noedels, Spicy, Van over de grens, Vis met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.