Op naar het nieuwe jaar!

Op 31 december kijken we met z’n allen nog eens achterom. Wat is dit afgelopen jaar weer snel voorbij gegaan. Terwijl er toch ook heel veel gebeurd is. Leuke en minder leuke dingen, maar wel dingen die we niet snel zullen vergeten.

Terugbladerend door mijn blog met recepten en foto’s loopt het water mij af en toe weer in de mond als ik denk aan lemonpie of pittige Jerk chicken uit Jamaica. Elk recept staat voor een verhaal en een herinnering  Het maken en eten ervan heeft mij in ieder geval veel plezier gegeven. Benieuwd wat 2013 ons allemaal weer zal brengen. Voor nu nog even genieten van wat was….
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
image_print
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.