Surprise !

Zondagmiddag 7 augustus om 13.20 uur, aan de witte wijn in Hotel l’Europe, kreeg ik een surprise voorgeschoteld, of liever gezegd: voor gevaren. De boot ‘Libelle’ meerde aan met daarop mijn familie en vrienden, een complete verrassing. Er stond een tocht van 3 uur op het schema, een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Onder het genot van een glaasje bubbels en een heerlijke High Tea. Halverwege even onderbroken voor een stadswandeling onder leiding van mijn collega Corrie! De verrassingen konden niet op. Een zalige dag met als extra kadootje het (onverwachte) mooie weer.
Ja, zo wil iedereen wel 50 worden!

   

En ik wist er echt helemaal niets van: de planning was ’s ochtends ergens koffiedrinken en ’s avonds met de jongens en m’n moeder uit eten. Een feestje zou later in september volgen, omdat niemand zich nu vrij kon maken. Ik had beter moeten weten.

Alhoewel ik alle regie uit handen had gegeven, maakte ik mij toch een beetje zorgen. Was er bijvoorbeeld wel gebak geregeld? Ik nam het zekere voor het onzekere: zaterdagmiddag heb ik toch maar twee taarten gebakken. De bekende appeltaart van Holtkamp en nog een aardbeien-blauwe bessen-taart. Het huis rook heerlijk en het bakken van de taarten was een mooie afleiding. Omdat twee taarten voor vijf personen voor één dag toch wel een beetje veel is, hebben we zaterdagavond al een puntje genomen. Toen nog niet wetend wat mij de volgende dag allemaal te wachten stond…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
image_print
Dit bericht is geplaatst in Fruit, Gebak. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.