Moederdag

Waarom een speciale dag voor moeder; het zou toch ieder dag moederdag moeten  zijn? Hoe vaak hoor je dat niet zeggen en toch vindt elke moeder het geweldig als ze één keertje speciaal in het zonnetje gezet wordt. Vroeger waren het knipsels en zelfgemaakte gedichtjes, nu is het een mooie plant, een dinerbon en een dikke zoen. Geweldig!

Paul gaat voor  mij vandaag nog een Frappuccino Caramel maken. Een echte, zoals je ze ook drinkt bij Starbucks. Sinds we in Amerika zijn geweest hebben de jongens Starbucks helemaal ontdekt. Jammer dat je in Nederland maar weinig vestigingen hebt. Maar als je goed hebt opgelet en thuis een beetje oefent, dan lukt een Frappuccino al aardig snel.

Behalve goede koffie, in vele soorten en smaken, heeft Starbucks ook de ‘frozen’ varianten. Heerlijk voor een warme dag. Zet voor een Frappuccino hiervoor een lekker sterk bakje koffie of espresso, laat dit afkoelen en mix in de blender met suiker, melk, ijsblokjes en caramel: een verbluffend resultaat.

Steenkoude, romige koffie, lekker zoet en toch verfrissend. Bij Starbucks krijg je er nog een slagroom topping op, maar voor de ‘magere’ variant laten wij die achterwege. De geblendeerde melk geeft al een een dikke roomlaag. Afmaken met een beetje caramelstroop, rietje erin, en smullen maar.

Wat wil een moeder nog meer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
image_print
Dit bericht is geplaatst in Drankjes. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Moederdag

  1. Joyce Wöhner schreef:

    Gisteren waren wij in het “Breuningerland”, jullie weten nog wel…
    en stel je voor, daar heb ik de eerste “Starbooks” van mijn leven gezien,
    en nog leuker was dat ze reklame maakte voor de over heerlijke
    “Frappuccino Caramel”. De volende keer moeten wij dat beslist proberen.

Reacties zijn gesloten.