…en toen was het

…alweer eind januari 2016! De feestdagen goed doorgekomen, iedereen een smaakvol nieuw jaar toegewenst en dan realiseer je je opeens dat de eerste maand er alweer bijna op zit. Om goede voornemens te nemen moet je ook reflecteren, terugkijken op wat was.
Dus nog even één keer in herinnering:

gebakken Nusstopf Feest Chipolatetaart Pindabrood met noten en zaden Maaltje kweeperen Spinazietaart Low-Carb zalm en croûte Gevulde Puntpaprika Bloemkooltaart Citroenrol Kletskop Karrewiel Kaneelbroodjes vóór het bakken Krokant filodeeghapje Pompoencurry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
image_print
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.