Op ’t randje van 2013

Nog net op ’t randje van 2013, weet ik de weg naar mijn blog weer te vinden. Niet dat ik het helemaal kwijt was, maar het mankeerde mij het afgelopen halfjaar gewoon aan inspiratie. Hoewel ik natuurlijk elke dag gekookt heb, en zelfs af en toe foto’s van het eten heb gemaakt, kon ik mijzelf er niet toe zetten om er iets over te publiceren.
Noem het een writers-block of desnoods een food-block, het kan je zomaar overkomen. Natuurlijk staan er inmiddels heel wat recepten op dit blog, maar de vaste bezoeker was het toch ook opgevallen dat er niet veel nieuws bijkwam.

Daarom mijn goede voornemen voor 2014: terug op het blog! En om de smaak weer te pakken te krijgen, eerst nog even bladeren door een selectie van 2013:

Plakzeeduivel schoonAardbeien yoghurt bavarois toetjeChocotaartpastaRavioliGnocchi met salieboeter, sugersnaps en lamsbiefstukMacarons op paastafelfruitige witlofsalade_DSC0012-006AardebeiensoesRosé risotto met garnalenspiesFocaccia in stukkenWitlof Karamel in schaalCitroenlimonadeVis op de grillQuinoa broodsaladeAmandelkrullenGemarineerde abrikozenFruittaart

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
image_print
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 reacties op Op ’t randje van 2013

  1. ernie schreef:

    He gelukkig je bent er weer. Kan die heerlijke wildragout die we bij je aten niet vinden tussen je recepten.gr.Ernie

  2. Joyce schreef:

    Fijn El, nu kan ik weer wekelijks kijken, ik heb je gemist.
    Verheug me al op dat wat in de pen en de pot zit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.