Ellen Kookt één jaar

Hiep, hiep, Hoera! Vandaag bestaat mijn site één jaar. Een mooi moment om even bij stil te staan en terug te kijken. Op 17 januari 2011 startte ik mijn blog-site, niet wetend dat ik er zo’n plezier aan zou gaan beleven om deze wekelijks te onderhouden. En ook niet wetend dat er zoveel mensen geregeld een kijkje zouden nemen. De cijfers: vanaf januari 2011 tot nu heeft mijn site meer dan 18.000 bezoekers gekregen, die gemiddeld 3 pagina’s per keer bezochten. Niet slecht voor een startende blogger, al zeg ik het zelf. Maar daar was het mij natuurlijk niet om begonnen. De site diende voornamelijk als uitlaatklep van mijn eet-ideeën. De ene keer geïnspireerd door een berichtje in de krant, de andere keer door het aanbod bij de groentekraam op de markt. Elke week vond ik wel een aanleiding om een stukje te schrijven over iets smakelijks, iets opmerkelijks of een lekker recept en liefst iets wat ik ook zelf gemaakt had. Het totaal heeft geleid tot een bonte verzameling van recepten.

En ik heb de smaak te pakken, dus mijn trouwe bezoekers kunnen gerust zijn: ik ga het komend jaar door met kokkerellen. Blijf daarom de site bezoeken, ik wens jullie veel lees- en kookgenot… en reageer gerust op de stukjes en recepten, daar doe je mij alleen maar een plezier mee.

Mijn favorieten, een kleine greep uit meer dan 100 recepten:




 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
image_print
Dit bericht is geplaatst in Diversen, Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 reacties op Ellen Kookt één jaar

  1. JOYCE schreef:

    Hi Ellen, van harte gefeliciteerd met je site, alweer één jaar, waar blijft de tijd. Ik vind het fantastisch dat je zoveel lezers hebt. Ik denk dat ik de trouwste ben (hum,hum) in ieder geval heb ik al heel wat recepten nagekookt. Ik verheug me iedere keer weer als ik een nieuw blog van je lees, ik heb daardoor mindestens één keer per week het gevoel heel dicht bij te zijn. Ik weet waar je mee bezig bent en hoe het gaat. Ga verder
    zo, laat je inspireren door de markt, door de kleuren en geuren van de jaargetijden en er komt steeds weer iets nieuw uit!! Ik zou graag weleens wat ideetjes willen hebben voor “Amuse Gueule”, vooral iets zonder vis of schaaldieren, daar houdt niet iederéén
    van. Nogmaals van harte!!!!

  2. JOYCE schreef:

    Ik heb nog helemaal vergeten te zeggen hoe goed die fotos er uitzien, het is werkelijk een pracht, leuk samengesteldt en echt een goede greep uit 100 recepten!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.